KUULOLIITON KUULUMISIA

                            OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                                      img327                                 Kuva:   Vantaan Kuuloyhdistyksen 40-vuotis tilaisuudesta.                                                                    Helsingin Sanomat 5.2.2018

Kuvassa vasemmalla Kuuloliiton toiminnanjohtaja Pekka Lapinleimu (irtisanoutui 10.11.2017)                                                 Oikealla liittohallituksen puheenjohtaja Eija Isaksson  (Eija on Vantaan yhdistyksen kannatusjäsen)                        

Kuuloliiton liittovaltuusto kokoontui ylimääräiseen kokoukseen 13.1.2018 erottamaan liittokokouksen vastavalitsemia liittohallituksen jäseniä. Ketään ei varsinaisesti erotettu, mutta asiasta äänestettiin. Kokouksen jälkeen 2 liittohallituksen jäsentä erosi itse. Varsin monimutkainen tapaus, josta tullaan keskustelemaan kauan. . .

 

 

 

 

 

 

 

 

Vai pitäisi lisätä jotain elämänekerrallista, mitäpä sitä ikäviä muistelemaan. Laitan silti joitain valokuvia matkan varrelta. Sikäli mikäli ja jos eivät ole sopivia tälle sivustolle, niin viesti vain ja poistuvat just eikä melekein. Toiminut KHL:n valtuustossa 2 kautta ja liittohallituksessa 1 kausi. 27 vuotta Vantaan Kuuloyhdistyksen puhenjohtajana, nyt kunniapuheenjohtaja. Suomen vanhin taistelusukeltaja, olisin mieluimmin Suomen nuorin.

Julkaistu kohteessa TIEDOITUKSET