Kuulo-Auris järjestää kuntoutusryhmiä aikuisille

Haku Kuulo-Auriksen ensi vuoden ryhmiin on alkanut!

Osa alkavista aikuisten ryhmistä on jo alkanut täyttyä, varaa siis paikkasi nopeasti.

Kuntoutus kestää yhteensä enintään 15-24 vuorokautta 12kk aikana. Jaksot toteutetaan 2-4 kappaleena 5 vuorokauden jaksoja arkipäivisin, riippuen Kelan päätöksestä. Osa ryhmistä on suunnattu meniere-kuntoutujille sekä sisäkorvaistutetta käyttäville.

Ryhmiin haetaan Kuulo-Auriksen kautta osoitteesta www.auris.fi , sieltä saa myös ladattua vuoden 2019 esitteet ja oppaat.

Lisäksi Kuulo-Auris järjestää tinnituskonsultaatiota ja tinnitusterapiaa siitä kärsiville, palvelua toteuttaa tinnitukseen ja ääniyliherkkyyteen erikoistunut psykologi Kristiina Laakso. Lisätietoa osoitteesta www.auris.fi, josta löytyy myös ajanvaraus ja hinnat.

Julkaistu kohteessa Uutiset